Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Οι διακοπές είναι ο κατάλληλος καιρός για την ανάγνωση ενός καλού λογοτεχνικού βιβλίου. Ένα καλογραμμένο βιβλίο μας ταξιδεύει σε κόσμους άλλους , φανταστικούς ή και αληθινούς , και είναι αλήθεια ότι όλοι έχουμε ανάγκη από ένα ταξίδι την περίοδο των διακοπών ...
Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε τρία βιβλία που, κατά τη γνώμη μου, έχουν αρκετό εδιαφέρον και θα μας κρατήσουν συντροφιά . Εγραψα θα μας κρατήσουν γιατί κι εγώ δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και θα διαβάσω το βιβλίο που θα διαλέξουμε όλοι μαζί τις ημέρες αυτές. 
Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους που θα σας οδηγήσουν  σε μια πρώτη γνωριμία με τα βιβλία αυτά . Αφού τα εξετάσετε επιλέξτε ένα από τα τρία και ψηφίστε στη διπλανή ψηφοφορία (μόνο μια φορά για να είναι έγκυρα τα αποτελέσματα.) 

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΝ ΑΒΑΡΩΝ 
ΕΥΤΥΧΩΣ , Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΑΛΑ 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Ε1

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΑΚΑ

Σοφισ είπε...

Κατα την γνωμη μου αυτο ειναι ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο,θεωρω οτι ειναι μια πολυ καλη επαναληψη για μας στο να θυμηθουμε τους Αβαρους, τους Περσες και διαφορους αλλους πολιτισμους που εχουμε διδαχτει . Μου αρεσε πολυ για αυτο το διαβασα σε 5 ημερες!!!!!!


Σοφια, Μαρια Καλομενιδη